Stralingsbiologen

Meten is weten

Een stralingsbioloog brengt de (kunstmatige) elektromagnetische straling en de geopatische straling in de woon-en/of werkomgeving in kaart. De stralingsbiologen die op deze website vermeld staan gebruiken hiervoor zeer geavanceerde wetenschappelijke meetapparatuur.

stralingsmeter

 

 

Professionale meetkoffer-straling-Floww

 

 

Met deze apparatuur wordt het mogelijk gemaakt om de waardes van straling visueel in een kleurengrafiek in beeld te brengen. Op deze manier wordt voor iedereen inzichtelijk gemaakt of de waardes sterk, gemiddeld of zwak zijn. De gemeten waardes worden vergeleken met de in Duitsland opgestelde bouwbiologische voorzorgsnormen (Baubiologische Richtwerte für Schlafbereiche, SBM 2008

rastermessung

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vervolgens kan geadviseerd worden hoe de stralingsbelasting  te verminderen en wat gedaan kan worden om de leefomgeving een gezondere plek te maken. Omdat de stralingsbiologen van deze website een (aanvullende) opleiding bij Floww Health Technology hebben gevolgd zijn ze bekend met de werkzaamheid en toepasbaarheid van Floww producten. Ook als er geen interesse is in Floww producten kunnen zij goed van dienst zijn.

Op dit moment heeft Floww geen vacatures voor een Stralingsbioloog.

 

Floww Stralingsbiologen Nederland

Gary Barham – Hier stelt hij zichzelf voor.
Mail naar info@floww.com om in contact te komen met Gary!

Comments are closed.