Straling omvormen met Floww Health Technology

Als je last hebt van straling wordt geadviseerd blootstelling aan straling te verminderen.  Maar zelfs al neem je de meest drastische stralingsverminderende maatregelen, dan nog blijft er ‘reststraling’ over waar je geen invloed op uit kunt oefenen. Denk aan straling afkomstig van het draadloos internet van buren, binnenkomende straling van zendmasten, mobiele telefoongesprekken van mensen een paar huizen verderop, straling van elektrische apparaten in huis, straling afkomstig van de aarde etc. Er zijn allerlei apparaten en gadgets op de markt die claimen te werken bij straling. Sommige hiervan werken enkel op het lichaam en anderen werken voor het gehele huis. Het is belangrijk goed onderzoek te doen voor je iets aanschaft. Er is veel te koop op de markt, maar niet alles is even effectief en/of betrouwbaar. Als je gezondheidsklachten hebt door straling is het belangrijk dat je datgene wat je aanschaft altijd combineert met het verminderen van straling. Ook is het bezoek aan een arts die bekend is met stralingsgerelateerde gezondheidsklachten een onmisbare schakel in het herstel proces; lees daarover meer hier.

Floww® Health Technology

Betrouwbare producten zijn de producten van Floww® Health Technology. Floww® Health Technology heeft een complete productlijn waardoor elektromagnetische straling omgevormd  wordt naar natuurlijke, lichaamseigen frequenties die van nature aanwezig zijn in mens, dier en natuur. Gebruikers van Floww-producten maken er melding van dat ze positieve effecten ervaren. Dit is onderzocht door Onderzoeksbureau Soffos. Ook is er momenteel een dubbelblind wetenschappelijk onderzoek gaande naar de effectiviteit van Floww® Health Technology in samenwerking met een Nederlandse hoogleraar aan de Teesside University in Groot-Brittannië.


Frontierworld
 schreef het volgende over Floww: “Ondertussen is er ook een veelheid aan produkten op de markt gekomen om mensen te beschermen tegen deze stralingseffecten. Een deel van deze beschermingsprodukten zijn nagenoeg werkloos en zullen vooral effect hebben op de geldbuidel van de naïeve consument. Maar…. er zíjn produkten die de test van gedegen wetenschappelijk onderzoek goed doorstaan en wel degelijk een beschermend effect sorteren op diegenen die er gebruik van maken. Floww is een van de bedrijven die zich hebben gespecialiseerd in stralingsbescherming en die middels onderzoekburo Soffos ook veel onderzoek doet naar die straling en naar de effectiviteit van haar eigen produkten”.

De werking van Floww-producten

Hoe  Floww® Health Technology precies werkt is te lezen in onderstaande artikelen: Publicatie in tijdschrift voor Integrale Geneeskunde (Nico Westerman) De Duitse elektrotechnisch ingenieur Robert Mayr legt de werking van Floww producten uit Hoe dichter je je bij een stralingsbron bevindt, hoe sterker de straling. Het kan daarom aan te raden zijn om niet alleen iets aan te schaffen wat voor het hele huis werkt (homeFloww®) maar wat ook op het lichaam zelf (personalFloww®) of in de buurt van een stralingsbron werkt. Bijvoorbeeld voor als je achter de computer zit (screenFloww®), draadloos belt (mobileFloww®) of onderweg bent (personalFloww®). Ga voor meer informatie over de producten van Floww naar de website www.floww.com

Comments are closed.